Tweede-huis. De site voor meer informatie inzake een tweede woning !
tweede huis Zwitserland

Zwiserland is vooral een land wat als doorvoerland wordt gebruikt door vooral het vrachtverkeer. Dit is ook goed te begrijpen doordat de infrastructuur van Zwitserland van een zeer hoog niveau is.
Maar om het hier bij te laten wordt dit prachtige land veel te kort gedaan. Het land kenmerkt zich door zijn prachtige natuur en indrukwekkende bergachtige landschap. Wat betreft het klimaat kun je rustig stellen dat het erg verschillende seizoenen heeft maar dat elk jaargetijde zijn eigen charmes heeft. In de zomers kun je er prima wandelen, moutainbiken, raften etc. In de winter is dit een perfect land om verschillende wintersporten te gaan bedrijven.
Ook als u Zwitserland overweegt voor de aanschaf van een tweede huis komen er de laatste jaren steeds meer mogelijkheden. Niet alleen voor eigen gebruik maar ook voor een belegger in onroerend goed zijn er interessante projecten te vinden. Voor het regelen van een hypotheek kunt u eventueel zaken doen met één van de groter Zwiterse banken die een uitstekende reputatie hebben.
De laatste jaren is er dan ook een stijgende tendens te zien van Nederlander en Belgen die overgaan tot aankoop van en tweede woning in dit wonderschone land.

algemene informatie Zwitserland

Oppervlakte            41.290 km2
Aantal inwoners 7,7 miljoen
Hoofdstad Bern
Staatsvorm Republiek
Europese Unie nee
Spreektaal Duits
Valuta Zwiterse Franc
Reisdocumenten Paspoort
Hieronder staan enige aanbieders van onroerend goed in Zwitserland:

Tweede woning Zwitserland
http://www.directer.nl

http://vakantielanden.jouwweb.nl

Maak jouw eigen website met JouwWeb