Tweede-huis. De site voor meer informatie inzake een tweede woning !

tweede huis Oostenrijk


Het land Oostenrijk is een bijzonder fraai land met prachtige natuurgebieden en bergachtig gebied maar heeft daarnaast ook enkele prachtige steden waar veel uit vroegere tijden nog steeds goed in goede staat is gebleven.
Dit land heeft als voordeel dat het goed per auto vanuit Nederland en België te bereiken is. Ook het land zelf heeft een prima wegennetwerk.

Door de vele gebergten in het land leent zich het prima  voor mensen die van een actieve vakantie houden. In Tirol bijvoorbeeld kun je prima wandelen en fietstochten maken en als de winter het overneemt dat heb je prima skigebieden denk hier vooral eens aan de Alpen welke wereldwijd grote bekendheid genieten.
Ook al omdat Oostenrijk het hele jaar vertier biedt is dit een erg interessant land om een tweede woning te hebben. Vooral mensen die vooral investeren willen in recreatief onroerend goed als belegging is Oostenrijk een prima land om serieus te overwegen. Er zijn verschillende projectontwikkelaars die objecten aanbieden in de verschillende regio's. Vaak kunnen die u ook verder helpen in het traject van het regelen van een hypotheek en de behorende verzekeringen.


algemene informatie Oostenrijk

Oppervlakte            83.859 km2
Aantal inwoners 8,3 miljoen
Hoofdstad Wenen
Staatsvorm Republiek
Europese Unie ja
Spreektaal Duits
Valuta Euro
Reisdocumenten Paspoort/Europese indentiteitskaartHieronder staan enige aanbieders van onroerend goed in Oostenrijk:

http://www.versteegvastgoed.nl 
http://www.huisinoostenrijk.com

Maak jouw eigen website met JouwWeb