Tweede-huis. De site voor meer informatie inzake een tweede woning !

tweede huis Italië

Wie kent dit land niet van een vakantie of stedentrip. Je hoort bijna nooit mensen negatief praten over Italië. Dit is natuurlijk niet voor niet zo. Het land en zijn inwoners staan bekend om haar gastvrijheid, de cultuur en natuurlijk niet te vergeten zijn culinaire niveau. Het land heeft natuurlijk ook zeer veel te bieden in het noorden is het massief gebergte de Dolemieten, wat lager is er de prachtige Toscaanse regio en helemaal in het zuiden het hectische Napels. Voor het gemak vergeten wij dan nog even de prachtige meren waar elk jaar weer duizenden Nederlanders en Belgen naar toe reizen. Ook heeft het een aantal prachtige steden zoals Milaan, Florence en natuurlijk de bruisende hoofdstad Rome.

Wat betreft onroerend goed wat geschikt is voor mensen die een tweede woning of belegging zoeken is er ook voldoende voorhanden. Dit gaat van appartementen in de stad tot boerderijen in de landelijke gebieden. Ook in Italië zijn er een aantal goede Nederlandse makelaarskantoren welke u door het hele aankooptraject heen kunnen helpen. Ook kunnen zij u voorthelpen bij het aanvragen van een eventuele hypotheek. Als u ter zijn tijd zou willen verhuizen naar Italië kunt u keus maken uit diverse vervoerders welke hun sporen allang hebben verdiend met het vervoeren van uw huisraad.
Als u een tweede woning overweegt in een land met een lekker klimaat en ook van cultuur en gastronomie houdt, is Italië zeker een land wat u mee moet nemen in uw overweging !


algemene informatie Italië

Oppervlakte            301.323 km2
Aantal inwoners 58,1 miljoen
Hoofdstad Rome
Staatsvorm Republiek
Europese Unie Ja
Spreektaal Italiaans
Valuta Euro
Reisdocumenten Paspoort/Europese indentiteitskaartHieronder enkele websites van bedrijven die een aanbod hebben in Italië:


http://www.italiacasa.nl
[http://italie.ikwilhet.nu]

Maak jouw eigen website met JouwWeb