Tweede-huis. De site voor meer informatie inzake een tweede woning !tweede huis Nederland


Wel een gedacht aan een tweede woning in Nederland. Tegenover het nadeel van het nadeel van het klimaat zijn er ook talloze voordelen. Wat te denken van de reistijd, de infrastructuur van het land, er is geen taalbarriere en de voorzieningen zijn prima geregeld.
Ook heeft Nederland genoeg te bieden. Wij zullen enkele regio's er uit lichtten voor u. Zeeland met zijn prachtige kusstrook. Of Limburg met zijn glooiende landschap en gastronomische inslag. Gelderland wat beschikt over het prachtige Nationale park de Veluwe. Als u van varen houdt is Friesland een hele goede optie en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Wat ook een voordeel is als u een woning in eigen land wilt aanschaffen zijn de zaken waar u op zeker tegen aan zult lopen zoals het afsluiten van een hypotheek en allerlei aansluitende overeenkomsten en verzekeringen. In uw eigen Moerstaal is het toch het beste onderhandelen. Ook als u een tweede huis meer ziet als belegging zijn er talloze goede projecten welke naadloos bij uw wensen aansluiten.


algemene informatie Nederland

Oppervlakte             41.528 km2
Aantal inwoners 16,5 miljoen
Hoofdstad Amsterdam
Staatsvorm Monarchie
Europese Unie ja
Spreektaal Nederlands
Valuta Euro
Reisdocumenten Paspoort/Europese indentiteitskaartHieronder enkele sites met informatie over + aanbieders van vastgoed in Nederland.

Vakantiehuis Nederland huren

Vakantielanden informatie