Tweede-huis. De site voor meer informatie inzake een tweede woning !


tweede huis Spanje


Geen land wat zo tot de verbeelding spreekt om voor ons als Nederlanders of Belgen een tweede woning te hebben als Spanje. Het land heeft werkelijk alles. Zon, zee en strand. Veel cultuur, geschiedenis en culinaire geneugten. En ook met de bereikbaarheid is het prima in orde. Vooral de vliegverbindingen spreken tot de verbeelding. Van diverse luchthavens in Nederland, België en Duitsland zijn er dagelijkse vluchten naar diverse bestemmingen aan de Costa Brava, de Costa Blanca en niet te vergeten de Costa del Sol.
Het aanbod van tweede huizen is zeer divers te noemen er zijn Stadswoningen, appartementen, duplexwoningen, finca's enzovoort.

Er zijn diverse Nederlandse en Belgische makelaars (en ontwikkelaars) zodat u in uw eigen moerstaal over kunt gaan tot de aanschaf van een tweede huis. Vaak kunt u direct ook een hypotheek via de zelfde partij krijgen zodat u alles onder één dak heeft. De afgelopen jaren waren de prijzen in Spanje (aan de kust) sterk opgelopen, maar er is sinds enige tijd een correctie aan de gang. Dit houdt in dat het nu ook weer aantrekkelijk kan zijn voor investeerders om hier als belegging over te gaan tot aankoop van een stukje onroerend goed.

algemene informatie Spanje

Oppervlakte            504.782 km2
Aantal inwoners 46,6 miljoen
Hoofdstad Madrid
Staatsvorm Monarchie
Europese Unie ja
Spreektaal Spaans
Valuta Euro
Reisdocumenten Paspoort/Europese indentiteitskaart
Hieronder staan enige aanbieders van onroerend goed in Spanje:

http://www.estamar.com
http://www.latravia.com