Tweede-huis. De site voor meer informatie inzake een tweede woning !

tweede huis Griekenland


Dit prachtige land kenmerkt zich door een roemrijk en imposant verleden. Bijna iedereen kent Griekenland als een perfect land voor een strandvakantie. En daar is het ook uitermate geschikt voor, dit vooral door de duizenden grote en kleine eilanden die tot Griekenland behoren. Elk eiland heeft weer zijn eigen unieke eigenschappen zodat je eigenlijk nooit uitgekeken kunt raken op dit schitterende land.
Maar Griekenland heeft veel meer te bieden dan alleen zijn vakantie eilanden. Op het gebied van cultuur en geschiedenis kent dit land zijn gelijke niet. Er is gewoonweg te veel te bezichtigen om dit in één mensenleven te binden.


Ook heeft Griekenland zich in het laatste decennia ontwikkeld tot een stabiel EU land. Dit is goed nieuws voor mensen die Griekenland overwegen om een tweede woning aan te schaffen. Voor zowel eigen gebruik of als belegging, bij beide varianten is er meer dan genoeg keus. Ook is Griekland in tegenstelling tot veel andere EU landen nog goed betaalbaar. Maar hier komt een kentering in.
Dus als u hier overweegt een tweede woning aan te schaffen is het misschien handig hier niet te lang meer mee te wachten.

algemene informatie Griekenland

Oppervlakte            132.500 km2
Aantal inwoners 11,0 miljoen
Hoofdstad Athene
Staatsvorm Republiek
Europese Unie ja
Spreektaal Grieks
Valuta Euro
Reisdocumenten Paspoort/Europese indentiteitskaartHieronder enkele sites met informatie over + aanbieders van vastgoed in Griekenland.

http://vakantielanden.jouwweb.nl

Maak jouw eigen website met JouwWeb