Tweede-huis. De site voor meer informatie inzake een tweede woning !tweede huis Brazilië

Brazilië is het grootste land van Zuid-Amerika en het vijfde land van de wereld wat betreft oppervlakte. Het is ongeveer even groot als Europa. Het land kan worden omschreven als zeer divers. Dit wordt misschien nog wel het beste weerspiegeld door de inwoners van dit fascinerende land. Het is een mengelmoes van culturen welke u hier zult tegenkomen.
Naast de fascinerende natuur en cultuur welke Brazilië herbergt zijn er helaas ook minder positieve kanten aan dit land. Het land staat bekend om zijn hoge criminaliteits cijfer. En vooral in wereldsteden als Rio de Janeiro en Saõ Paulo dient u dit niet te onderschatten. Afgeraden wordt hier om zonder gids buitenwijken te bezoeken en ook in het donker alleen over straat gaan is hier vragen om problemen.
Van de andere kant is met namen Rio de Janeiro een indrukwekkende stad om te bezoeken. Door zijn natuurlijke ligging aan de kust is het misschien wel de mooist gesitueerde stad ter wereld. En wie kent niet het Chirstusbeeld wat op Rio neerkijkt van de berg Corcovado. Ook het carnaval wat hier elk jaar plaatsvindt is wijd en zijd bekent.
Doordat Brazilië de laatste jaren wel steeds een stabieler land aan het worden is, wordt het meer en meer ontdekt door mensen die een betaalbaar (tweede) huis zoeken dichtbij de kust en met goede vliegverbindingen naar Europa. Het is daarom ook niet vreemd dat de bekende badplaats Fortaleza zich in een stijgende belangstelling mag verheugen van mensen uit met name West-Europa en de Verenigde Staten. Ook omdat er veel toerisme in deze regio is en dus ook de aanschaf van een tweede woning hier het overwegen waard is.
Maar er zijn meer regio's in opkomst in dit prachtige land. Ook het aanbod van tweede woning projecten komt op een steeds beter niveau te liggen. Een aantal projectontwikkelaars bieden ook complete concepten aan. U kunt hier behalve de aanschaf van een vakantiehuis ook de aanvraag voor een hypotheek laten regelen.
En bij eventueele verhuur van uw tweede huis kunnen ze ook daar goed in participeren.
Als u helemaal wilt verhuizen naar dit exotische land dient u zich goed te laten voorlichten door partijen die hierin gespecialiseerd zijn. Zodat u beslagen ten ijs komt als u over wilt gaan tot vestiging in Brazilië.

algemene informatie Brazilië

Oppervlakte             8.511.965 km2
Aantal inwoners 198.800.000 miljoen
Hoofdstad Brasilia
Staatsvorm Republiek
Europese Unie N.V.T.
Spreektaal Portugees
Valuta Real
Reisdocumenten PaspoortHieronder enkele sites met informatie over + aanbieders van vastgoed in Brazilie.

http://vakantielanden.jouwweb.nl
http://zuid-amerika.startkabel.nl 

Maak jouw eigen website met JouwWeb