Tweede-huis. De site voor meer informatie inzake een tweede woning !tweede huis Tsjechië

Tsjechië is een land wat zich de laatste jaren mag verheugen in een een toenemende belangstelling van vakantiegangers te staan.
Dit is zeker terecht. Sinds de toetreding in de EU is het zich in ras tempo tot een stabiel Europees land aan het opwerken. Voor de toerist heeft het ook genoeg te bieden, het heeft bijvoorbeeld prachtige steden waar veel uit vroergere tijden uistekend bewaart is gebleven. De prachtige hoofdstad Praag is hier natuurlijk een prima voorbeeld van.
Maar ook voor mensen die het bezoeken van steden geen prioriteit heeft is er meer dan voldoende te beleven. Te denken valt dan aan de Bohemen in het westen of Moravië in het oosten.  Ook zit Tsjechië als wintersport land in de lift dit omdat het in tegenstelling tot sommige buurlanden nog prima te betalen is.
Het land is vanuit Nederland en België ook prima te bereiken en iet alleen met de auto. Ook komen er steeds meer goede trein- en vliegverbindingen bij.
Als u overweegt onroerend goed aan te kopen in dit opkomende land dan is het van belang om de goede locatie te kiezen. Met andere woorden de ligging moet zodanig zijn dat alle faciliteiten in de directe omgeving voorhanden zijn. Ook als u als belegging in Tsjechisch vastgoed wilt investeren is dit natuurlijk van belang. Want er zijn bepaalde regio's waar u voor weinig geld een woning kunt aankopen. Maar misschien is het beter om iets meer te betalen en dit op langere termijn weer terug te verdienen maar naarmate de jaren vorderen een steeds beter rendement te kunnnen behalen.
Hoe dan ook Tsjechië is zeker een land om te overwegen als u een tweede huis wilt aanschaffen.


algemene informatie Tsjechië

Oppervlakte            78.866 km2
Aantal inwoners 10,4 miljoen
Hoofdstad Praag
Staatsvorm Republiek
Europese Unie ja
Spreektaal Tsjechisch
Valuta Euro
Reisdocumenten Paspoort/indentiteitskaart


Hieronder staan enige aanbieders van onroerend goed in Tsjechië:


http://vakantielanden.jouwweb.nl