Tweede-huis. De site voor meer informatie inzake een tweede woning !


tweede huis Frankrijk

Dit land mag zich al vele jaren in grote populariteit verheugen bij ons Nederlanders. De term Francofielen is wat dat betreft een woord wat algemeen bekend is. Frankrijk is een divers land niet alleen geografisch maar ook wat betreft de mentaliteit en klimaat.
De populairste regio's zijn Normandië, Dordogne, Languedoc-Rousillon en niet te vergeten natuurlijk de Cote d” Azur.

Het is wel een land waar je tijd in moet steken om je aan te passen. De Fransen zijn trots op hun achtergrond en op hun land en laten dit ook blijken. Dus als je veel tijd in dit land wilt doorbrengen is het geen sinecure om een woordje Frans mee te kunnen praten. Maar wie zich in Frankrijk wil verdiepen zal merken dat je er dan ook veel voor terug krijgt.
Het onroerend goed aanbod van Frankrijk is ook erg divers te noemen en de prijsverschillen in de diverse regio's zijn groot. Naast vastgoed voor eigen gebruik zijn er ook diverse projecten te koop waar de focus gericht op de belegger is. Ook voor het aanvragen van een hypotheek zijn er naast de Franse banken ook een aantal grote Nederlandse banken die geld leningen verstrekken voor een tweede huis (of investering) in Frankrijk.
Ook de bereikbaarheid vanuit Nederland en België is uitstekend te noemen en zal ook zeker mee moeten wegen om over te gaan tot aankoop van onroerend goed in Frankrijk.

algemene informatie Frankrijk

Oppervlakte            547.020 km2
Aantal inwoners 64 miljoen
Hoofdstad Parijs
Staatsvorm Republiek
Europese Unie ja
Spreektaal Frans
Valuta Euro
Reisdocumenten Paspoort/Europese indentiteitskaart
Hieronder enkele websites met aanbod in Frankrijk:

[http://dordogne.ikwilhet.nu]

Maak jouw eigen website met JouwWeb